Supervisie

Supervisie is belangrijk voor mensen die met mensen werken. Het helpt hen om zich verder te ontwikkelen in hun beroep en om zelf gezond te blijven. Dat geldt voor therapeuten, sociaal werkers en counselors. Maar het geldt net zo sterk voor coaches en consultants. Ook zij werken in hun beroepsuitoefening met mensen. En hebben dus te maken met de uitdagingen die daar bij horen.

Wat levert supervisie je op?

meer inzicht. In je uitgangspunten en aanpak, in je werkwijze en de effecten daarvan. Zicht op je valkuilen maar zeker ook op je kwaliteiten. Kwaliteiten die vaak zo ‘gewoon’ lijken.
onderzoek van ethische of morele dilemma’s. Hoe ga jij daarmee om? Wat wil je er mee? Je maakt met je supervisor een echt vrije reflectieve ruimte om dit te onderzoeken.
op een dieper niveau met je cliënten gaan werken. Je kunt eigen ontwikkelpunten verder doorwerken. Zo kun je jezelf beter in zetten in je werk.
als (interne) coach meer zicht krijgen op het spanningsveld organisatie – coach – coachee. Waar sta jij in dit veld? Welke boodschappen draag jij uit naar je coachee?
meer zicht op parallelle processen en op overdracht en tegenoverdracht. Een belangrijke stap om jezelf te ontwikkelen als coach, trainer of consultant op procesniveau.

Houden dit soort wensen of vragen je bezig? Dan is supervisie echt iets voor jou! Kijk verder hoe supervisie bij Ubiquist wordt aangepakt. Wat zijn de uitgangspunten, hoe is de werkwijze en wat kost het.

pijl-volgende